Samsung scherm reparatie goedkoop 2018-02-16T14:34:34+02:00

Samsung scherm reparatie goedkoop – Myphonerepair

Bij Myphonerepair kunt u uw Samsung scherm reparatie goedkoop en nauwkeurig laten uitvoeren. Myphonerepair is specialist op het gebied van Samsung scherm reparaties, voor vrijwel alle modellen smartphones en tablets. Plan hieronder direct een afspraak in.

Samsung scherm reparatie, goedkoop & nauwkeurig.

Myphonerepair kan verschillende reparaties uitvoeren aan het scherm van uw Samsung smartphone of tablet. Deze zijn te verdelen in 2 categorieën.

  • Reparatie aan het glas. Heeft u last van krassen, barsten en/of scheuren in het glas? Kunt u daardoor bijvoorbeeld het scherm niet meer goed lezen, of worden de barsten steeds groter? Myphonerepair repareert goedkoop en nauwkeurig het glas van de Samsung smartphone of tablet.
  • Reparatie aan het LCD scherm. Het LCD scherm bevindt zich onder het glas, en schade aan dit scherm is meestal te herkennen aan zwarte (inkt)vlekken op het scherm, vegen of lijnen op het scherm, of het touch screen reageert niet meer goed. Wij kunnen dit scherm ook gemakkelijk voor u vervangen en repareren, zodat het toestel weer 100% functioneert.

Heeft u een ander probleem met het scherm van uw Samsung smartphone of tablet? U kunt uw vragen telefonisch of per mail stellen, of maak een afspraak met één van onze professionele reparateurs, om te zien wat Myphonerepair voor u kan betekenen.
Kortom: Wilt u uw Samsung scherm reparatie goedkoop en zeer nauwkeurig laten uitvoeren door een professionele reparateur? Maak snel een afspraak met Myphonerepair, en wij regelen het voor u binnen 30 minuten, terwijl u wacht! Ook kunnen wij tegen een scherpe prijs de Samsung smartphone of tablet bij u thuis repareren.

Lees meer »

Wij voeren onder andere de volgende Samsung reparaties uit:

  • Touchscreen en scherm
  • Batterij vervanging
  • Oplaadpunt
  • Luidspreker / speaker
  • Overige problemen

Adres:
Reeweg-Oost 3-7
3312 CK Dordrecht